Blog

Onze nieuwe diensten in 2020

Begin 2020 hebben onze diensten een upgrade gehad. Op deze manier kunnen wij nog beter inspelen op de wensen en vaardigheden van de deelnemers. Wij bieden nu meer mogelijkheden binnen bestaande diensten en hebben een aantal nieuwe diensten die elk evenement een unieke uitstraling geven. In deze blog nemen we u mee in onze nieuwe diensten en geven een inzicht wat wij voor u kunnen betekenen per dienst.

De skills clinic voor tijdens het zaalseizoen

Speciaal voor tijdens het zaalhockey hebben we nu de indoor skills clinic. Deze nieuwe clinic is voor iedereen die de beste skills van het zaalhockey wil leren. Wat dacht je van de vetste skill-passjes of de beste manier om elke bal voorbij de keeper te krijgen. Tijdens deze nieuwe skills clinic leren de profs van Team Streethockey het je allemaal. Natuurlijk mag een vleugje streethockey in deze nieuwe clinic niet ontbreken en zullen we ons naast het indoor hockey ook richten op de coolste streetskills.

De streethockey skills nu ook voor de kleinere skillers

Met de nieuwe benjamin skills clinic richten we ons op de jongste jeugd. Een speciale clinic met de coolste tricks en challenges voor kids tussen de 6 en 10 jaar. Tijdens deze clinic van een uur nemen we de kids mee in de basistechnieken van het hockey, en leren we ze de coolste basistricks aan. We gebruiken hierbij laagdrempelige oefeningen om de succesbeleving hoog te houden en schakelen snel tussen de oefeningen om ze steeds opnieuw te prikkelen met nieuwe uitdagingen. Natuurlijk mag ook een demonstratie van de profs van Team Streethockey hierbij niet ontbreken.

We shinen als nooit te voren in onze nieuwe demo’s

Met onze 2 nieuwe demo mogelijkheden zie je de profs van Team Streethockey op een nog spectaculairdere manier. Tijdens onze interactieve Panna Battles bijvoorbeeld, we gaan geen uitdaging uit de weg en proberen op een zo mooi mogelijke manier een bal bij de deelnemers tussen de benen door te poorten. 3D-skills, humor en muziek staan hierbij centraal. Met onze pannakooi zijn we gemakkelijk aanpasbaar aan het evenement en de ruimte die er is.
Wil je de profs van Team Streethockey liever op een nog specialere manier zien, dan is de nieuwe Glow in the dark demo wat voor jou.  De profs van Team Streethockey geven een demonstratie van verschillende streethockey tricks en skills. Door het gebruik van felle kleuren en blacklights krijgt dit een zeer bijzondere uitstraling en zal dit er nog spectaculairder uit zien. Deze demo is uitermate geschikt voor evenementen in de avond of voor een binnen activiteit.

Nodig Team Streethockey uit op jouw verjaardag

Ben je binnenkort jarig en geef je dan een feestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes, maar weet je nog niet wat je moet gaan doen? Nodig dan Team Streethockey uit voor een onze nieuwe TSH Party! We duiken met jullie de wereld van streethockey in, leren jullie de vetste tricks en laten jullie de coolste challenges en battles zien. Natuurlijk geven de profs van Team Streethockey een demonstratie met de mooiste skills. En als je jarig bent krijg je cadeaus, ook van Team Streethockey krijg je een mooie goodiebag en voor alle vriendjes en vriendinnetjes is er een leuk aandenken.

Al deze nieuwe diensten in combinatie met de vertrouwde clinics, demo’s en workshops vind je terug op onze diensten pagina. Genoeg om uit te kiezen dus, maar mocht je er nou niet uitkomen welke dienst het beste past bij jou wensen of heb je vragen over een van onze diensten, neem dan contact met ons op. We geven je graag meer informatie en helpen je met kiezen. Of kijk voor inspiratie eens op onze instagram en facebook pagina waar we foto’s en filmpjes van onze diensten hebben gepost

Ga terug