Panna Battles

  • 10-20 minuten
  • Team Streethockey speelt kleine panna partijtjes tegen vrijwillige deelnemers.
  • Alle leeftijden

Wil jij wel eens een van de Team Streethockey pro’s uitdagen voor een echte panna battle, dan is de panna battle show echt iets voor jou!

Een spectaculaire show met leuke interactie

Wil je iets extra’s toevoegen aan jou evenement of activiteit dan is de panna battle show hetgeen dat je nodig hebt. Door de panna kooi, stoere muziek en de juiste aankleding wordt al een echte straat setting gecreëerd. Deelnemers kunnen onze pro’s uitdagen voor een echte panna battle. Een panna is een beweging, waarbij je de bal tussen de benen van je tegenstander door speelt. De belangrijkste voorwaarde voor een echte panna is dat je de bal bewust en op een mooie manier door de benen van je tegenstander poort.

De show voor iedereen

Onze panna battle show is echt voor iedereen, jong tot oud. Door de snelle bewegingen en mooie acties is het indrukwekkend om te bekijken. Ben jij degene die onze pro’s kan verslaan in deze battle? Laat je gegevens achter op ons offerteformulier om te kijken of wij op jouw datum langs kunnen komen!

Boek nu!

Workshop, demo of clinic ?

Team Streethockey biedt workshops, demo’s en clinics aan. Weet je niet precies welke activiteit je moet kiezen en wat het verschil hiertussen is? Check dan even deze pagina, waar we onze diensten voor je vergelijken.