Indoor Skills clinic

  • 1 uur
  • Max 25 personen
  • 2 trainers vanuit vereniging
  • Deelnemers krijgen streethockey skills aangeleerd die van toepassing kunnen zijn in de zaal.
  • 10-16 jaar

Speciaal voor tijdens het zaalseizoen heeft Team Streethockey nu de Indoor skills clinic. Tijdens deze clinic van een uur leren de Trainers van Team Streethockey een groep tot 25 personen de coolste indoor skills. Wat dacht je van de vetste skill-passjes of de beste manier om elke bal voorbij de keeper te krijgen. De deelnemers krijgen in kleine groepjes verschillende streethockey oefeningen aangeleerd die van toepassing kunnen zijn in de zaal. Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste skills onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van de verschillende trainers dagen deelnemers zichzelf en elkaar uit met hun nieuwste skills.

Haal de skills van buiten naar binnen

Onze indoor skills clinic is voor iedereen die de beste skills voor het zaalhockey wil leren. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen plezier heeft en iets leert van de verschillende oefeningen. Door de verschillende oefeningen die op gedifferentieerde niveaus uitgevoerd kunnen worden kunnen alle deelnemers op hun eigen niveau meedoen en zichzelf verbeteren. Er wordt snel geschakeld tussen de verschillende oefeningen en zo blijft de clinic voor iedereen uitdagend.

Onze indoor skills clinic voor een grotere groep? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat hebben we van u nodig?

Om van de indoor skills clinic een nog groter succes te maken, maken wij graag gebruik van minimaal 2 extra trainers vanuit de vereniging om de deelnemers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens het uitvoeren van de verschillende oefeningen. Tot slot vragen wij u om er voor te zorgen dat er ongeveer 50 zaalballen beschikbaar zijn om de oefeningen mee uit te voeren tijdens de clinic, voor al het overige materiaal zorgen wij!

Wil je een leuke indoor activiteit organiseren voor je hockeyvereniging of voor een ander (sportief) evenement? Vraag dan een indoor skills clinic aan bij Team Streethockey!

Boek nu!