Glow in the dark demo

  • 10 – 20 minuten
  • Team Streethockey geeft een demonstratie van verschillende streethockey tricks, door gebruik van felle kleuren en blacklights krijgt dit een zeer bijzondere uitstraling en zal dit er nog spectaculairder uit zien.
  • Alle leeftijden

Wil je hockey nou echt eens op een totaal nieuwe manier beleven, boek dan nu een glow in the dark demo.

Een spectaculaire show in het donker

Ben je toe aan iets unieks zelfs op het gebied van Streethockey. Dan is de glow in the dark demo van Team Streethockey echt iets voor jou. Met behulp van muziek, felle kleuren en blacklights geven de pro’s van Team Streethockey een spectaculaire show. We laten zien wat er allemaal mogelijk is met een hockeystick en bal, en dat allemaal in het donker. Het doel is om een onvergetelijke show neer te zetten met veel actie, muziek en freestyle hockey die door het behulp van blacklights en het glow in the dark thema nog spectaculairder is.

Organiseer een unieke demo

Onze glow in the dark demo is erg leuk om te boeken voor je vereniging, op scholen of voor andere sportieve evenementen. Voor de beste beleving is een ruimte binnen die goed donker kan worden zoals een clubhuis, theater of gymzaal wel een pre. Dus organiseer jij binnenkort een gaaf evenement en zoek je nog een sportieve act? Laat je gegevens achter op ons offerteformulier om te kijken of wij op jouw datum langs kunnen komen!

Boek nu!

Workshop, demo of clinic ?

Team Streethockey biedt workshops, demo’s en clinics aan. Weet je niet precies welke activiteit je moet kiezen en wat het verschil hiertussen is? Check dan even deze pagina, waar we onze diensten voor je vergelijken.