Benjamin basis skills clinic

  • 1 uur
  • Max 60 personen
  • 6 trainers vanuit vereniging
  • Deelnemers krijgen basis skills aangeleerd in een centrale vorm met aansluitende circuit training.
  • 6-10 jaar

Voor de kleinere hockeysterren heeft Team Streethockey nu een geheel op maat gemaakte clinic. Tijdens onze Benjamin basis skills clinic nemen de Trainers van Team Streethockey een groep tot 60 kids mee in de wereld van streethockey. Tijdens deze clinic van een uur starten we in een centrale vorm met wat basis skills die iedere Streethockeyer natuurlijk moet aanleren. Na het centrale deel gaan de deelnemers verder in kleine groepjes met een begeleider. De groepen doorlopen een circuittraining met verschillende streethockey oefeningen. Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier staan hierbij uiteraard centraal. Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze benjamin basis skills clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey.

Uitdagend voor iedereen

Onze benjamin basis skills clinic is voor alle kids die graag de basis skills van het streethockey willen aanleren. De clinic  is uitermate geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen mee kan doen, plezier heeft en iets leert van de verschillende oefeningen. Door de verschillende oefeningen die op gedifferentieerde niveaus uitgevoerd kunnen worden kunnen alle kinderen op hun eigen niveau meedoen en zichzelf verbeteren. Er wordt snel geschakeld tussen de verschillende oefeningen en zo blijft de clinic voor iedereen uitdagend.

Onze benjamin basis skills clinic kan op verschillende locaties, bij jullie vereniging, op scholen, op evenementen en meer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat hebben we van u nodig?

Om van de benjamin basis skills clinic een nog groter succes te maken, staan wij het liefst op een hockeyveld. Wij maken graag gebruik van minimaal 6 extra trainers vanuit de vereniging om de deelnemers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens het uitvoeren van de verschillende oefeningen. Tot slot vragen wij u om er voor te zorgen dat er ongeveer 60 ballen beschikbaar zijn om de oefeningen mee uit te voeren tijdens de clinic, voor al het overige materiaal zorgen wij!

Wil je een leuke activiteit organiseren voor de kleinere hockeysterren op je hockeyvereniging of voor een ander (sportief) evenement? Vraag dan een benjamin basis skills clinic aan bij Team Streethockey!

Boek nu!