TSH party

  • 1-1,5 uur
  • Max 20 personen
  • Deelnemers doorlopen streethockey oefeningen in een circuittraining, inclusief demo en skill training.
  • 6 – 16 jaar
  • Inclusief gadgets voor deelnemers en presentje voor jarige

Geef jij binnenkort een feestje maar weet je niet wat je met je vriendjes en vriendinnetjes moet gaan doen? Nodig dan Team Streethockey uit voor een echte TSH Party!

Het leukste feestje voor jou

Voor kinderen is het misschien wel de leukste dag van het jaar. Hun verjaardagsfeest waar alle vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk bij moeten zijn. Weet je nou niet wat het dit jaar voor feest moet worden, zoek je een origineel en passende activiteit? Dan is de TSH Party echt iets voor jou. Natuurlijk zorgen wij voor coole gadgets voor alle deelnemers en een fantastisch cadeau voor de jarige. De TSH party is ook toe te passen als een een passend teamuitje.

Wat we gaan doen

Tijdens een de TSH party nemen de pro’s van Team Streethockey een groep tot 20 personen mee in de wereld van streethockey. De deelnemers doorlopen verschillende streethockey oefeningen. Door middel van deze uitdagende oefeningen leren de deelnemers de gaafste streethockey tricks, challenges en battles kennen. Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier staan hierbij centraal. Onder begeleiding van de verschillende trainers dagen deelnemers zichzelf en elkaar uit met hun nieuwste skills. Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze streethockey clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey. Onze TSH Party kan op verschillende locaties, bij een pleintje in de buurt, in de achtertuin, op een hockeyveld en meer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Boek nu!