Blog

Het team achter TSH

Al ruim twee jaar geven wij met Team Streethockey de gaafste clinics en laten wij de coolste tricks zien tijdens onze demo’s en op onze socials. Ons bereik groeit evenals ons enthousiasme en ons team. Maar uit wie bestaat dat team eigenlijk? In deze blog vertellen we alles wat je moeten weten over het team achter TSH en stellen we je voor aan al onze toppers voor dit jaar.

De captains

Team Streethockey heeft 2 aanvoerders, je ziet ze vaak op de video’s op de social media accounts van TSH. En ze zijn bij bijna alle events die TSH draait aanwezig. We hebben het hier natuurlijk over Leen Timmers en Luuk Klootwijk. Leen is naast een geweldige 3D-skiller, een middenvelder met een neusje voor de goal en heeft een verwoestende sleeppush. Zijn favoriete trick is de “down-under” wist je dat dit tevens de trick is waar ons logo op is gebaseerd?! Luuk is een speler die het zijn tegenstanders graag lastig maakt met zijn snelheid en loopvermogen. Hij speelt als spits en heeft een snoeiharde slag. Zijn favoriete trick is de “overhead spin”.

Ze zijn niet alleen de captains van het team, ook zijn ze de oprichters van Team Streethockey. Ongeveer vier jaar geleden begonnen zij binnen een pilotproject, vanuit de KNHB, in Arnhem met het uitrollen van streethockey. Nu zijn zij de trotse eigenaren van Team Streethockey. Benieuwd naar het verhaal achter de oprichting van Team Streethockey, je leest het hier.

De vedettes

Team Streethockey heeft twee echte vedettes binnen het team. Je ziet ze wel eens voorbij komen op onze socials. Maar de grootste kans dat je ze ziet, is bij een van onze evenementen als toptrainer of skiller. Max en Ruben leren je bij onze clinics graag de coolste tricks aan, die niemand kan zoals zij die kunnen. Max is een middenvelder met oog voor de mooiste steekpasses, hij zet geregeld zijn teamgenoten in een kansrijke situatie door zijn splijtende passes. Zijn favoriete trick is de “Stick flip 2.0”. Ruben is een creatieve middenvelder die graag gebruik maakt van een indrukwekkende skillpass, en niet bang is zijn tegenstander een lekkere panna te geven. Ruben staat bekend om zijn balcontrole, zijn “first touch” heeft wel iets weg van die van Ronaldinho.

De talenten

Tot slot bestaat Team Streethockey vooral uit heel veel talenten. Deze talenten dragen bij aan onze socials en doen soms mee met de verschillende demo’s die we aanbieden vanuit TSH. Ons eerste talent, dat vanaf het begin al bij TSH zit is Jesse. Jesse is een zeer technische speler en als je een 1 vs 1 tegen hem aan gaat is de kans groot dat je een panna moet incasseren. Jesse zijn favoriete trick is de “Back to back stickflip”. Seffie is ons nieuwste talent binnen Team Streethockey. Ze gaat al eventjes mee binnen het streethockey, met haar eigen trick account op instagram. Seffie is een krachtige speelster die elke trick kan omtoveren tot de gaafste “combinaties“. Het laatste talent binnen Team Streethockey is Jonas, Jonas zit pas 2,5 jaar op hockey maar is nu al een enorm skill talent. Zijn favoriete trick is “The Josh” die hij samen met voetballer Freestyler Josh bedacht heeft.

Het team is onmisbaar voor het succes van TSH, zonder de vedettes en de talenten zou Team Streethockey niet staan waar het nu staat. En de ontwikkeling van TSH blijft doorgaan, zo blijven we opzoek naar nieuwe vedettes en talenten die ons kunnen versterken.

Ga terug