Over Team Streethockey

Ons verhaal

Team Streethockey hecht waarde aan het vrij sporten en de urbanisatie van de sport. Wij willen er voor zorgen dat het in de toekomst niet vreemd is dat er op andere locaties dan het hockeyveld gehockeyd wordt. In de toekomst willen wij jeugd in de wijk zien hockeyen waarbij ze zichzelf en elkaar uitdagen met verschillende tricks, battles en challenges.

Vanuit onze passie voor de hockeysport hebben wij ons ingezet om de hockeysport aantrekkelijker te maken voor hockeyers en niet-hockeyers. Team Streethockey laat aan de mensen zien wat er allemaal mogelijk is met een hockeystick en hockeybal en richt zich op het ontwikkelen van de gaafste skills.

Door middel van ons grote bereik op Social Media is Streethockey een begrip aan het worden op de hockeyvelden. Team Streethockey motiveert, inspireert en activeert door de combinatie van online en offline diensten.

 

Ons werk

De kernwaarden van Team Streethockey zijn altijd, overal en met iedereen. Het doel van Team Streethockey is om waarde te hechten aan de verscheidenheid van de activiteit streethockey.

Deze vorm van bewegen kan altijd worden uitgevoerd, wanneer je wilt moet je in staat kunnen zijn om in beweging te  komen en streethockey te kunnen spelen. Daarnaast kan streethockey overal beoefend worden, dit kan uiteraard op het hockeyveld zelf door tricks te oefenen maar is bij uitstek geschikt om ook op het schoolplein beoefend te worden of op andere pleintjes in de wijk.

Tot slot kan streethockey door en met iedereen worden gespeeld. Spelers kunnen zichzelf en elkaar uitdagen doordat tricks op verschillende niveaus uitgevoerd kunnen worden.

Vanuit deze visie bieden wij clinics, demo’s en workshops aan iedereen die hockey buiten de hockeyvelden wil beoefenen.