Instuif clinic

  • Tijden in overleg
  • Deelnemers kunnen onbeperkt deelnemen aan verschillende streethockey challenges en battles. Begeleid door de TSH trainers.
  • Alle leeftijden
  • Ook mogelijk in combinatie met een van de demo’s.

Organiseer jij binnenkort een (groot) evenement en wil je daar graag een sportieve activiteit aan toevoegen. Dan is de instuif clinic van Team Streethockey echt iets voor jou!

Een meerwaarde voor elk evenement

Tijdens een instuif clinic van Team Streethockey kunnen deelnemers gedurende een nader te bepalen tijdsbestek onbeperkt deelnemen aan verschillende streethockey challenges, battles en skills. Deze verschillende oefeningen worden begeleid door onze trainers en pro’s. Een instuif clinic is geschikt voor alle leeftijden en geeft aan uw deelnemers de mogelijkheid om zichzelf en anderen uit te dagen in de diverse challenges. We geven elk evenement een klein kijkje in de wereld van het streethockey, waardoor het evenement nog uitdagender en spectaculairder word.

Onze instuif clinic kan op bijna alle locaties, bij jullie vereniging, op scholen, op pleinen en meer. Wil je een leuke activiteit toevoegen aan jouw (sportieve) evenement? Vraag dan een instuif clinic aan bij Team Streethockey!

Boek nu!