Blog

Terugblikken op seizoen 2018-2019

Het seizoen 19/20 staat al weer voor de deur, daarom een goed moment om eens te gaan terugblikken op seizoen 2018-2019. Welke toffe events zijn er geweest, wat is ons het meeste bijgebleven en waar kijken we nu al naar uit voor komend seizoen 2019-2020.

Terneuzen Speelstad

Afgelopen seizoen zijn we samen met de KNHB druk bezig geweest om het “Urban Hockey Experience” project verder uit te rollen. Zo zijn we bij Terneuzen Speelstad geweest met ons Team in samenwerking met de KNHB en hockeyclub Olympia. Hier hebben we een dag lang met veel plezier veel kinderen nieuwe tricks geleerd. Er was een bijscholing voor trainers en coaches van Olympia, deze stond volledig in het teken van Urban- en Streethockey. Natuurlijk hebben we met Team Streethockey wat demo’s gegeven voor het aanwezige publiek. Al met al een super gaaf evenement en een fantastische dag.

Royal Beerschot 120 jaar

Ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan en bekendmaking van het nieuwe logo en clubkleding van Royal Beerschot zijn we daar geweest voor een toffe clinic in samenwerking met de spelers van Heren 1. Natuurlijk stond de clinic vooral in het teken van tricks en verschillende challenges. Ook een interactieve demo mocht hier niet ontbreken. Via deze weg nogmaals dank voor de gave dag Royal Beerschot!

FIH Pro League

Het seizoen 2018-2019 was ook het seizoen van het intreden van de FIH Pro League, een nieuw internationaal toernooi als opvolging van de Champions Trophy en de Hockey World League. Bij verschillende thuiswedstrijden van de Nederlandse heren en dames waren wij aanwezig als side event. Met afsluitend als hoogtepunt het finaleweekend in het Wagener Stadion te Amsterdam. Hier stonden we met een grote pannakooi en verschillende andere kleine hockey arena’s waar je je beste tricks kan oefenen en uitproberen in kleine partijtjes. Het waren 4 hele mooie dagen vol enthousiaste deelnemers. Dank aan de KNHB en de FIH voor dit mooie evenement waar we bij aanwezig mochten zijn, het was geweldig!

Komend Seizoen

Dit is slechts een greep uit al de super events die we afgelopen seizoen hebben mogen draaien. En er staat al weer zo veel moois op de Agenda! Zo staan we 25 augustus ’19 in het Kaldewaard Stadion met een XXL versie van de Urban Road Show, een uitbarsting van de gaafste Urban Hockey activiteiten in combinatie met andere Urban Sporten. 31 Augustus ’19 zijn we bij HC Tilburg voor een seizoensopening met een clinic en een demo. Op 1 september ’19 zijn we te gast bij de Go Grip training op Upward, we zullen de deelnemers zo veel mogelijk helpen met het verbeteren en aanleren van de tofste skills en tricks.

En er is nog zo veel meer, benieuwd of we ook bij jou in de buurt komen? Houdt onze Instagram en Facebook pagina in de gaten! Of wil je ons komend seizoen ook bij jullie op de vereniging voor een toffe demo, een uitdagende clinic of een leerzame bijscholing vraag vrijblijvend een offerte aan of vul ons contactformulier in!

Ga terug