Streethockey demo

  • 10 – 20 minuten
  • Team Streethockey geeft een interactieve demo waarbij een impressie wordt gegeven van de verschillende tricks die gedaan kunnen worden met bal en stick.
  • Alle leeftijden

Benieuwd hoe de streethockey skills van de pro’s eruit zien? Tijdens een Streethockey demo laat Team Streethockey de mooiste combinaties zien!

Een spectaculaire show voor iedereen

Ben je nog niet bekend met Streethockey of ben je benieuwd hoe de pro’s van Team Streethockey de coolste tricks uitvoeren? Tijdens een Streethockey demo van ongeveer 20 minuten inspireert Team Streethockey het publiek met muziek, entertainment en de nieuwste streethockeyskills. We laten zien wat er allemaal mogelijk is met een hockeystick en bal. Het doel is om een onvergetelijke show neer te zetten met veel actie, muziek en freestyle hockey die ons publiek inspireert om ook zelf aan de slag te gaan met Streethockey.

Organiseer een demo

Onze Streethockey demo’s zijn erg leuk om te boeken voor je vereniging, op scholen of voor andere sportieve evenementen. Vaak worden ze gecombineerd met onze clinics of workshops voor een nóg betere beleving. Dus organiseer jij binnenkort een gaaf evenement en zoek je nog een sportieve act? Laat je gegevens achter op ons offerteformulier om te kijken of wij op jouw datum langs kunnen komen!

Boek nu!

Workshop, demo of clinic ?

Team Streethockey biedt workshops, demo’s en clinics aan. Weet je niet precies welke activiteit je moet kiezen en wat het verschil hiertussen is? Check dan even deze pagina, waar we onze diensten voor je vergelijken.