Streethockey Clinic

  • 1 tot 1,5 uur
  • Max. 75 personen
  • 6 extra trainers vanuit vereniging
  • Deelnemers doorlopen streethockey oefeningen in een circuit training
  • 8 – 16 jaar

Tijdens een Streethockey clinic nemen de Trainers van Team Streethockey een groep tot 75 personen mee in de wereld van streethockey. In een circuittraining doorlopen de deelnemers in kleine groepjes verschillende streethockey oefeningen. Door middel van deze uitdagende oefeningen leren de deelnemers van een clinic de gaafste streethockey tricks, challenges en battles kennen. Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier staan hierbij centraal. Onder begeleiding van de verschillende trainers dagen deelnemers zichzelf en elkaar uit met hun nieuwste skills. Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze streethockey clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey.

Uitdagend voor iedereen

Onze streethockey clinic is voor iedereen die in de wereld van streethockey wil duiken. We geven de clinic zowel in kleine als grote groepen en is uitermate geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen mee kan doen, plezier heeft en iets leert van de verschillende oefeningen. Door de verschillende oefeningen die op gedifferentieerde niveaus uitgevoerd kunnen worden kunnen alle deelnemers op hun eigen niveau meedoen en zichzelf verbeteren. Er wordt snel geschakeld tussen de verschillende oefeningen en zo blijft de clinic voor iedereen uitdagend.

Onze streethockey clinic kan op verschillende locaties, bij jullie vereniging, op scholen, op evenementen en meer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat hebben we van u nodig?

Om van de streethockey clinic een nog groter succes te maken, staan wij het liefst op een hockeyveld. Wij maken graag gebruik van minimaal 6 extra trainers vanuit de vereniging om de deelnemers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens het uitvoeren van de verschillende oefeningen. Tot slot vragen wij u om er voor te zorgen dat er ongeveer 50 ballen beschikbaar zijn om de oefeningen mee uit te voeren tijdens de clinic, voor al het overige materiaal zorgen wij!

Wil je een leuke activiteit organiseren voor je hockeyvereniging of voor een ander (sportief) evenement? Vraag dan een streethockey clinic aan bij Team Streethockey!

Boek nu!