Skills Clinic

  • 1 tot 1,5 uur
  • Max 100 personen
  • 2-4 trainers vanuit vereniging
  • Deelnemers worden meegenomen en verschillende skills worden aangeleerd
  • 10-16 jaar

Tijdens een Skills clinic nemen de Trainers van Team Streethockey een groep tot wel 100 personen mee in de wereld van Streethockey. Door middel van uitdagende oefeningen leren de deelnemers van een clinic de gaafste Streethockey tricks, challenges en skill-passjes aan. Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier vinden wij hierbij het allerbelangrijkste. Onder begeleiding van onze trainers dagen deelnemers zichzelf en elkaar uit met hun nieuwste skills. Na afloop van deze uitdagende clinic voelt iedereen zich een echte Streethockey pro! Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey.

Uitdagend voor iedereen

Onze skills clinic is voor iedereen die een echte Streethockey pro wil worden. We geven de clinic zowel in kleine als grote groepen en is uitermate geschikt voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen mee kan doen, plezier heeft en echt iets leert van deze activiteit. Door de snelle opbouw in de verschillende tricks kan iedereen snel tricks doen op zijn of haar eigen niveau zichzelf verbeteren. Er wordt door de trainers van Team Streethockey snel geschakeld tussen de verschillende tricks en zo blijft de clinic voor iedereen uitdagend.

Onze skills clinic kan op verschillende locaties, bij jullie vereniging, op scholen, op evenementen en meer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat hebben we van u nodig?

Om van de skills clinic een nog groter succes te maken, staan wij het liefst op een (half) hockeyveld. Wij maken graag gebruik van 2 tot 4 extra trainers vanuit de vereniging om de deelnemers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens het uitvoeren van hun skills. Tot slot vragen wij u om er voor te zorgen dat er voor elke deelnemer 1 bal beschikbaar is om de tricks mee uit te voeren tijdens de clinic. Voor al het overige materiaal dat Team Streethockey gebruikt zorgen zij zelf.

Wil je een leuke activiteit organiseren voor je hockeyvereniging of voor een ander (sportief) evenement? Vraag dan een skills clinic aan bij Team Streethockey!

Boek nu!