Right To Play Streethockey clinic

v.a. €552

  • 1 tot 1,5 uur
  • Max. 75 personen
  • Met deze clinic steunen wij Right To Play
  • Deelnemers doorlopen streethockey oefeningen in een circuit training
  • 8 – 16 jaar

Tijdens een Right To Play Streethockey clinic nemen de Trainers van Team Streethockey een groep tot 75 personen mee in de wereld van streethockey. In een circuittraining doorlopen de deelnemers in kleine groepjes verschillende streethockey oefeningen. Door middel van deze uitdagende oefeningen leren de deelnemers van een clinic de gaafste streethockey tricks, challenges en battles kennen. Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier staan hierbij centraal. Onder begeleiding van de verschillende trainers dagen deelnemers zichzelf en elkaar uit met hun nieuwste skills. Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze Right To Play Streethockey clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey.

Steun Right To Play

Onze Right To Play Streethockey clinic is voor iedereen die in de wereld van streethockey wil duiken en bij wil dragen aan een betere toekomst voor kinderen die opgroeien in armoede, gevlucht zijn of te maken hebben met uitbuiting en geweld. We geven deze clinic zowel in kleine als grote groepen en is uitermate geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen mee kan doen, plezier heeft en iets leert van de verschillende oefeningen. Van de totale kosten van deze clinic maken wij 15% over naar Right To Play. Zo draag jij met een leuke clinic voor de jeugd hier bij aan de ontwikkeling van ruim 2 miljoen kinderen wereldwijd.

Onze Right To Play Streethockey clinic kan op verschillende locaties, bij jullie vereniging, op scholen, op evenementen en meer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat hebben we van u nodig?

Om van de Right To Play Streethockey clinic een nog groter succes te maken, staan wij het liefst op een hockeyveld. Wij maken graag gebruik van minimaal 6 extra trainers vanuit de vereniging om de deelnemers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens het uitvoeren van de verschillende oefeningen. Voor al het materiaal zorgen wij!

Wil je een leuke activiteit organiseren voor je hockeyvereniging of voor een ander (sportief) evenement en een goed doel steunen? Vraag dan een Right To Play Streethockey clinic aan bij Team Streethockey!

Boek nu!

Wat doet Right To Play?

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Jaarlijks bereiken we 2,3 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.

Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend-leren. We trainen leerkrachten en vrijwillige coaches die de kinderen begeleiden bij hun persoonlijke leerproces. Samen werken ze aan een veilige leefomgeving waar geen plek is voor ongelijke behandeling en uitbuiting van kinderen. Scholen, ouders, mensen uit de lokale gemeenschap en de overheid worden hierbij betrokken om te zorgen voor een blijvend resultaat. Ontdek hier meer