Blog

Koningsspelen

Maak van jouw Koningsspelen een onvergetelijk feest met Team Streethockey!

Laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van feesten en sporten? De Koningsspelen bieden een perfecte gelegenheid om beide te combineren en Team Streethockey is er klaar voor om jou de beste koningsspelen ooit te bezorgen!

Als je nog niet bekend bent met de Koningsspelen, laat me je dan even bijpraten. Elk jaar, op de laatste vrijdag voor Koningsdag, komen scholen en gemeenschappen overal in het land samen om te genieten van sport, muziek en gezelligheid ter ere van Koningsdag.

Als je ervoor wilt zorgen dat jouw koningsspelen een onvergetelijk succes worden, dan helpen wij je graag. In deze blog delen we alle ins and outs over het organiseren van een fantastische dag.

Warming up

Ken jij de kinderen voor kinderen koningsspelen hit van dit jaar al? Ieder jaar maakt kinderen voor kinderen een nieuw lied met bijpassende dans om de dag goed te beginnen en lekker warm te worden. Het is natuurlijk extra leuk om het koningsspelen lied van te voren al een aantal keer te oefenen in de klas!

Het aanbod tijdens jouw koningsspelen

Na de warming up kan de dag echt beginnen. Ga je voor veel verschillende onderdelen en sporten of focus je dit jaar op één specifieke sport? Het voordeel van veel verschillende onderdelen is dat er voor alle kinderen wel iets leuks tussen zit. Vraag bijvoorbeeld lokale sportverenigingen om te helpen en wie weet werven ze op die manier zelfs nieuwe leden! Denk ook aan onderdelen die als rust moment kunnen dienen. Zoals een creatief onderdeel waarbij de kinderen aan een groot schilderij kunnen werken, of vliegtuigjes kunnen vouwen van oud papier.

Team Streethockey bij jou koningsspelen

En als je op zoek bent naar de perfecte manier om jouw koningsspelen in te vullen, dan ben je bij Team Streethockey aan het juiste adres. Onze clinics zijn de perfecte manier om de Koningsspelen te vieren. We hebben een speciale clinic die geschikt zijn voor alle niveaus, van beginners tot ervaren spelers. Bovendien zijn onze trainers niet alleen ervaren, maar ook gepassioneerd over het spel. Ze zullen er alles aan doen om je te helpen je vaardigheden te verbeteren en je aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen. Ook als Team Streethockey geen optie is maar je wel een hockey aanbod wil, helpen we je graag. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het koningsspelen programma van de KNHB.

Afsluiting

En tot slot, vergeet niet af te sluiten met een groepsfoto en een groot applaus voor alle deelnemers en organisatoren.

Dus waar wacht je nog op? Ben je klaar om jouw koningsspelen onvergetelijk te maken? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Team Streethockey? Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een WhatsApp bericht. Wij staan voor je klaar!

Fijne koningsspelen!

Ga terug